Bæredygtigt byggeri

Hos tegnestuen nørrebo frandsen kan vi hjælpe dig med at gøre bæredygtighed enkel og overskuelig.

 

Fra bæredygtighedsledelse til særlige fokusområder som eksempelvis indeklima, levetids- og livscyklusberegninger, energiforbrug og cirkulært byggeri. Vi kan hjælpe dig med en strategisk tilgang til bæredygtighed ved brug af FN’s verdensmål som værktøj.

 

Brugeren er i høj grad også blevet langt mere bevidste omkring, hvad de gerne vil bo i. Vi ser en stigende tendens til, at brugeren vælger bæredygtige lejeboliger fremfor lejeboliger der ikke er. Dette både for at tage hensyn til vores klima, men også fordi brugeren er bevidst om vigtigheden af at leve i et sundt indeklima.

 

Hvis dit behov er en certificering, kan vi rådgive dig om, hvilken certificeringsordning, der giver den største merværdi til netop dit projekt. Fællesnævneren for certificeringerne er et fælles sprog og bæredygtige kvaliteter, der kan måles og dokumenteres.

Firmadomicil

Tegnestuen nørrebo frandsen tilbyder arkitektrådgivning og projektering til erhvervsbyggeri. Vi begrænser os ikke på forhånd, og tager derfor gerne en uforpligtende dialog omkring bygherres ønsker og forventninger inden vi sætter projektet i gang.

 

Med stor fokus på funktionaliteten har vores arkitekter på samme tid øje for æstetikken og sørger for, at byggeriet i sidste ende kommer til at afspejle virksomhedens identitet både indefra og udefra. Er det som ombygning eller renovering, kan vi også hjælpe med at optimere på energien. Det kan gøres ved efterisolering eller nye vinduer, hvilket også optimerer indeklimaet.

 

Vi drives af passionen for at skabe rum, hvor proportioner, omgivelser, lys og materialer tilsammen skaber den rette stemning, for den enkelte bruger, tilpasset brugerens behov.

 

Vi tager højde for omgivelserne i det enkelte projekt, grundens potentiale skal altid vise sig i de arkitektoniske udtryk på det færdige projekt. Vi søger at få tidens teknologiske muligheder med, på samme tid med respekt for håndværkets tradition afspejlet i nye spændende bygningsanlæg. Vi undersøger nye retninger og løsninger på kvalitet og materialer. Vore erhvervsbyggerier designes specifikt til den enkelte opgave i forhold til både behov og økonomi for opgaven.

 

Vi tegner og projekterer i Revit, det er også altid muligt at få lavet visualiseringer af projekter, hvilket kan give et meget foto realistisk billede af, hvordan byggeriet ender ud med at være.

Udlejningsejendomme

Tegnestuen nørrebo frandsen har stor erfaring med på arkitekt- og rådgivningsopgaver samt projektering af udlejningsejendomme. Både indenfor etageboligbyggeri og rækkehuse.

 

Det handler om mennesker som bliver stedets kernebrugere, trivsel og sundhed, arkitektur, indeklima, akustiske krav og funktionskrævende aspekter som flow i dagligdagen. Vi sætter os ind i brugernes, beboernes, bygherres sted, lærer deres behov at kende og skaber i et samarbejde, gode rammer for fremtiden, hvorfor det endelige resultat altid lykkedes.

 

Vi tegner og projekterer i Revit, det er også altid muligt at få lavet visualiseringer af projekter, hvilket kan give et meget foto realistisk billede af, hvordan byggeriet ender ud med at være.

 

Vi har bl.a. arbejdet med erhvervsbyggeri indenfor  både renovering og ombygning af udlejningsejendomme samt nyopførte udlejningsejensdomme. Her har vi både ydet arkitekt- og rådgivningsopgaver samt projektering. Erhvervsbyggeri kan stille mange forskellige krav, hvad enten det er kontor eller produktion der skal bygges, renoveres eller ombygges.