Renovering

renovering

Renovering

Står man for en renovering af sit hus, eller overvejer at købe et hus der skal renoveres, er der mange overvejelser at gøre sig. Det kan også være bygninger man ønsker at lave om til lejligheder eller erhvervslejemål. Vi vil her prøve at gøre det overskueligt og vejlede til, hvordan man kommer bedst igennem denne proces.

Det vigtigste er fra starten at, få den nødvendige rådgivning, så alle aspekter som lys indfald, byggetekniske erfaring og viden, kreative input, energi optimering af boligen, jeres behov til boligen og meget andet er tænkt ind.

Renovering er mange ting, det kan i nogle tilfælde også omfatte en tilbygning, i det tilfælde at man skal have mere plads. Det kan være, at den grund huset ligger på, ikke indbyder til en tilbygning, men at man i stedet for bygger en 1. sal på. Det skal ende med, at føre til mere plads og en markant bedre udnyttelse af boligens kvm.

Det kan være både udvendigt og indvendigt man renoverer. En renovering kan være at omforandre huset totalt. Men det kan også være at, bevare den originale stil og boligens oprindelige detaljer, endda måske genbruge nogle materialer. Det er vigtigt at, det endelige resultat, æstetisk hænger sammen. At der er en helhed i valg af materialer og konstruktioner.

Renovering – hvorfor er det en god idé at bruge en arkitekt?

Det kan også være, at man ønsker et mere moderne hus. Huse fra 60’erne og 70’erne er meget populære at bygge om, hvor der ved en renovering, også kan være store fordele ved at energioptimere huset.

Til en renovering kan det derfor være en god idé at rådføre sig med en arkitekt, der kan hjælpe med ovennævnte aspekter. En arkitekt skal ikke sælge materialer til renoveringen, men lytte til og forstå jeres behov, rådgive jer ud fra det og på denne måde få jer i mål med jeres drømmehus. Man kan derfor have tillid til at, arkitekten kun har gode hensigter med projektet. Fordelen hos tegnestuen nørrebo frandsen er at, vi også kan rådgive på den økonomiske del fra starten, da vi har stor erfaring indenfor den udførende branche. På denne måde sikrer vi at, det er et realistisk projekt der bliver sat i gang.

Det vi kan hjælpe med i et renoveringsprojekt er:

  • Skitseforslag
  • Myndighedsbehandling
  • Projektering
  • Byggestyring

 

Tegnestuen nørrebo frandsen, har udarbejdet ”byggeriets faser”, som kan være interessant læsning, hvis I går med byggetanker, klik på linket nedenfor:

https://norrebofrandsen.dk/wp-content/uploads/2017/06/Byggeriets-faser.pdf

Vil du have sparring på din renovering?

Kontakt os gerne, hvis du vil have sparring på dine ideer:
Kontakt tengestuen nørrebo frandsen

Læs også nærmere om, hvorfor det er en god idé at alliere sig med en arkitekt:

Gør brug af en arkitekt