Samarbejde med Convia

Samarbejde med Convia

Tegnestuen nørrebo frandsen ApS, har indgået samarbejde med Convia ApS, som er rådgivende ingeniørvirksomhed, med speciale inden for bæredygtige energiløsninger.

Henrik Hougaard, som ejer og driver Convia, har i en lang årrække specialiseret indenfor energioptimering, rådgivning og energidesign til alle typer byggerier. Convia er stiftet i 2014, og inden stiftelsen var Henrik partner i en mellemstor ingeniørvirksomhed, hvor Henrik i mere end 10 år har gennemført en lang række opgaver af varierende størrelse og kompleksitet.

Henriks erfaring og branchekendskab er derfor stor, hvilket gjorde det oplagt for tegnestuen nørrebo frandsen, at gøre brug af Henriks kompetencer til deres kommende projekter.

Vi har tidligere samarbejdet med Henrik, og de første opgaver vi havde med Henrik, går snart 10 år tilbage. Vi kender derfor hans styrker, og er stolte af, at vi fremover kan tilbyde vores kunder, kompetent rådgivning når det kommer til energirigtige løsninger. Vi ønsker gennemførte og bæredygtige projekter hvad både angår arkitektur, funktionalitet og energi, og her ved vi at Convia, bliver en stærk medspiller i at opnå energirigtige løsninger til vores projekter.

Læs mere om Henriks kompetencer indenfor energirigtige løsninger på www.convia.dk