ANMF_NY1

Tegnestuen nørrebo frandsen ejes og er stiftet af Annika Nørrebo og Michael Frandsen. Begge har vi mange års erfaring indenfor branchen, hvilket man som kunde vil kunne føle tryghed i fra første møde. Vi er et stærk team der indeholder en arkitekt ADA, bygningskonstruktører og en grafiker, hvor vi får en sammensætning af det praktiske, konstruktive, kreative og innovative, hvilket komplimenterer hinanden rigtig godt i et samarbejde. Vi kan derfor altid levere et solidt, professionelt og gennemarbejdet projekt til vores kunder.

 

Tegnestuen drives i dag af passionen for at skabe rum, hvor proportioner, omgivelserne, lys og materialer tilsammen skaber den rette stemning, for den enkelte bruger, tilpasset brugerens behov. Det er vigtigt for os, at i samarbejde med vores kunder, at skabe innovative byggerier, hvor kunden er i centrum. nørrebo frandsen har gennem processen, uanset projektets størrelse, fokus rettet mod kunden, som hele vejen igennem forløbet, skal have følelsen af at være i trygge hænder.

 

Vi har gennem mange år arbejdet med private kunder, hvor vi lige fra idéoplæg til færdig projekt har været med som både arkitekt og rådgiver. Vi ved, hvor vigtigt det er helt fra starten, at forventningsafstemme kundens ønsker, så vi på design, funktionalitet og budget er enige om projektets forløb. For os er både en effektiv projektgennemførelse, overholdelse af de aftalte budgetter og et godt design afgørende for et godt resultat.

 

Med mange års erfaring i den udførende del af branchen, har vi indgående kendskab til markedets faldgrupper og prisniveau for udførelsen, så vi som rådgiver, kan hjælpe vores kunder bedst mulig i mål med et arkitekttegnet hus. Vi ved derfor hvor vigtigt tillid og forståelse mellem kunden og tegnestuen er, for at vi sammen kan realisere kundens drøm om, at få et arkitekttegnet hus.

Vi er medlem af: